Magyar Deutsch English
Magyar Deutsch English

Laprugó katalógus.

Telefon: 23-418-308

Letölthető katalógus: 

 

Bővített kisteher katalógus árak nélkül (1.38 Mb, PDF)

A megfelelő formatervtől a szakértő végsőellenőrzésig - az "A TAKÁCS" Kft. kizárólag olyan gyártókkal dolgozik együtt, amelyek a járművek eredeti alkatrészeit is gyártják.

Több évtizedes tapasztalatunknak és munkánknak köszönhetően a az általunk kínált alkatrészek a legmagasabb vevői igényeket is ki tudják elégíteni. Magyarország legnagyobb központi rugóraktárai közé tartoznak a Budapesten, Győrben, Gyöngyösön és Berettyóújfalun található raktáraink, ahonnan több mint 1000 rugóvariáció azonnal szállítható.  Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minőségben készült. Mindegy, hogy mekkora teherautóról van szó - az"A TAKÁCS" Kft-nél az Ön járművéhez is megtalálja a megfelelő rugót. Természetesen a hozzávaló rugóalkatrészek sem hiányozhatnak: a rugócsavartól a rugócsapszegen és csapszeg készleteken keresztül a rugókengyelek, gumibakok és himbákon keresztül, A-Z ig minden. A rúgókínálatot kiváló légrugók és lengéscsillapítók széles palettája teszi teljessé.

Csúcsminőség!

Több mint 30000 lehetőség...

Minden "A TAKÁCS" KFT által szállított rugózati alkatrész megbízhatóságát és hosszú élettartamát garantálják az   első osztályú alapanyagok, valamint a szigorú minőség- és gyártási folyamat ellenőrzés.

Erősített parabola rugókötegek és rugólapok, extrém igénybevételhez.
Erősített parabola rugókötegek és
rugólapok, extrém igénybevételhez.
Légrugó segédrugók
Légrugó segédrugók

Anyag- és gyártási hiba esetén 1 év garanciát vállalunk!

Rugóacélról...
    Nincs jó, vagy rossz rugóacél - csak a célnak megfelelő, vagy nem megfelelő. Az hogy melyik anyag a legoptimálisabb, az a végterméktől függ. E szempontból elsődlegesen döntő az anyag edzhetősége. Így például a nehéz gépeknél kötelező az 51CrMOV4-es acélötvözet használata, mert csak ez a minőség garantálja a 25 mm-es anyagvastagságon felüli tökéletes keményedést. (DIN 17221 szerint)

Hagyományos acélrugók és rugólapok
Hagyományos acélrugók és rugólapok
Teherautó parabolarugó terhelési tesztje
Teherautó parabolarugó terhelési tesztje

Acél- és légrugókban is irányadó!

Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minőségben készült. Mindegy, hogy kisteherautóról, tehergépjárműről, utánfutóról, nyerges vontatóról vagy buszról van szó az "A TAKÁCS" KFT-nél az Ön járművéhez is megtalálja a megfelelő rugót rugólapot.

A rugók és rugólapok
A rugók és rugólapok

 

Forgalmazott laprugó típusok:

Keresőoptimalizďż˝lďż˝s ďż˝s weboldalkďż˝szďż˝tďż˝s